چگونه ربات تریدر بسازیم ؟
ساخت ربات های تریدر میتواند هم خیلی پیچیده باشد و هم خیلی ساده باشد . ربات های تریدر بر اساس استراتژی هایی که برنامه نویس ها برای آن تعریف میکند معاملاتی را در بازارهای هدف انجام میدهند .
ربات های تریدر میتوانند به صورت 24 ساعته بازار های مالی را زیر نظر داشته باشند و با مشاهده یک الگوی خاص ، معاملاتی را انجام دهند . به عنوان مثال یک ربات معامله گر میتواند داده های صرافی بایننس را زیر نظر داشته باشد و به محض بسته شدن کندل هفتگی بیت کوین ، بر اساس محل بسته شدن کندل معامله خرید یا فروش باز کند .
یک ربات آربیتراژور میتواند قیمت ارز ریپل در صرافی بایننس و بایبیت را زیر نظر بگیرد و به محض اینکه قیمت این دو صرافی اختلافی بالاتر از یک درصد را تجربه کند ، از صرافی ارزان خرید کند و آن را به صرافی گران منتقل کند و در آنجا به فروش برساند . در ادامه با روند ساخت ربات های معامله گر آشنا میشوید .
چگونه ربات تریدر بسازیم؟ از پلتفرم های ساخت ربات استفاده کنیم یا آن را از پایه طراحی کنیم ؟
برخی از پلتفرم های ساخت ربات بسیار بی عیب و نقص هستند و تمامی معاملات را به درستی انجام میدهند . تنها مشکل پلتفرم های ساخت ربات این است که همه نیاز هایی که برای ربات داریم را پوشش نمیدهند و ممکن است مجبور شویم ربات را از پایه کدنویسی کنیم .
پلتفرم های ساخت ربات هزینه اشتراک ماهیانه از ما دریافت میکنند . این هزینه بین 15 تا 700 دلار میباشد . اگر برای ربات ما یک سیستم اختصاصی طراحی شود ، در این هزینه صرفه جویی میشود .
خب تا اینجای مقاله روش های ساخت ربات را توضیح دادیم . حالا هر کدام از روش ها را بیشتر توضیح میدهیم تا مخاطب بتواند روش مناسب را انتخاب کنید.
پلتفرم های ساخت ربات تریدر :
- ربات کریپتو هاپر (cryptohopper)
- ربات تری کاماس (3commas)
- ربات زیگنالی (zignaly)
- ربات بیتس گپ (bistsgap)
- ربات شریمپی (shrimpy)
- ربات ترلیتی (trality)
- جانی بلاکچین (johny blockchain)
در این لیست مشهور ترین پلتفرم های ساخت ربات نوشته شده است . امکانات هر کدام از این ربات ها متفاوت است که بررسی این موارد به خودتان واگذار میشود . در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری از این پلتفرم ها داشتید در بخش نظرات مطرح کنید .
چگونه ربات تریدر را از اول کد نویسی کنیم ؟
خب حالا چگونه ربات تریدر بسازیم ؟ در زیر مراحل پیاده سازی ربات های معامله گر از پایه نوشته شده است :
- یک زبان برنامه نویسی انتخاب کنید : متداول ترین زبان های برنامه نویسی ربات های معامله گر در زیر نوشته شده است :
- پایتون
- جاوا اسکریپت
- سی شارپ
- MQL
برای ساخت ربات های ترید ارز های دیجیتال بهتر است از زبان پایتون استفاده شود . چون این زبان با داشتن کتابخانه های بسیار قوی در این حوزه میتواند این کار را برای ما ساده تر کند . همچنین برای ساخت ربات های بازار فارکس بهتر است از زبان MQL که زبان برنامه نویسی متاتریدر است ، استفاده شود .
- یک استراتژی معاملاتی انتخاب کنید : قبل از اینکه یک ربات را برنامه نویسی کنید باید استراتژی معاملاتی آن را بر روی کاغذ پیاده سازی کنید و آن را به شکل الگوریتم های قابل فهم برای ماشین بنویسید .
- کدنویسی ربات : پس از گذراندن دو فاز قبلی وقت آن است پیاده سازی ربات را شروع کنیم . برای کدنویسی ربات میتوانید از سمپل هایی که در سایت گیتهاب (github) منتشر شده استفاده کنید .
- از ربات بک تست بگیرید : قبل از اینکه ربات با پول واقعی معاملات را انجام دهد بهتر است که در حالت دمو معامله کند تا از سودده بودن ربات مطمئن شوید .
- کلید های API را تنظیم کنید : برای اینکه ربات بتواند در صرافی یا بروکر ما معاملات را انجام دهد باید کلید دسترسی به آن صرافی در اختیار ربات قرار بگیرد .
- استفاده از ربات : در این مرحله ربات آماده اجرا است و میتوانید آن را بر روی یک سرور (VPS) به صورت 24 ساعته اجرا کنید .
کلام آخر
- ربات های معامله گر همیشه ریسک هایی را به همراه دارد . اینکه یک استراتژی معاملاتی در گذشته سودده بوده است ، دلیل خوبی برای اینکه در آینده سودده باشد نیست . پس اگر به حوزه ربات های معامله گر وارد میشوید باید متوجه ریسک های این بازار باشید.
- اگر در ساخت ربات های معامله گر مشکل دارید تیم پروفایننس با بیش از 5 سال تجربه در این حوزه میتواند به شما کمک کند .
چگونه ربات تریدر بسازیم ؟
اگر قصد دارید ربات معامله گر خود را بر بستر صرافی های ارز دیجیتال راه اندازی کنید ، با ما در ارتباط باشید .